≫ 

Gvardiola voli da bude "glavni", Siti pregazio Stršljenove i preuzeo vrh Premijer lige

Iskoristili su "Građani" kiks Čelsija da se vrate na prvo mesto

  • 0
pep gvardiola

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su Votford sa 3:1 u utakmici 15. kola Premijer lige, te su na taj način uspeli da se vrate na prvo mesto u Premijer ligi.

Dominantno, surovo i borbeno od prvog minuta - tako je izgledala igra Mančester Sitija u ovoj utakmici, gde protivniku nisu ostavili ni najmanje šanse da naprave podvig na svom stadionu.

"Građani" koje sa klupe predovi Pep Gvardiola su iskoristili poraz Čelsija od Vest Hema i vratili su se na prvo mesto u Premijer ligi, dok su Liverpul ostavili na drugom.

Siti je poveo već u četvrtom minutu preko Sterlinga, koji je na sjajan način iskoristio Fodenovu asistenciju, već tada je bilo jasno šta će se desiti na ovom meču.

 

Nije prošlo ni 30 minuta od tog gola, novi je postigao Bernardo Silva, koji je na taj način nastavio svoju seriju sjajnih igara. Isti igrač, uspeo je da postigne još jedan pogodak do kraja meča, pošto je u 63. minutu iskoristio asistenciju Vokera i na taj način je doneo svojoj ekipi prednost od 3:0.

Na suprotnoj strani je Čučo samo uspeo da smanji na 3:1 u 74. minutu, te makar nakratko da pruži nadu o nekom preokretu, ali je odmah svima jasno bilo da se to ne može desiti protiv "mašinerija" kakva je Mančester siti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Vojvodina eliminisala Javor posle penal serije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA