≫ 

Moralo je i to da se desi: Pogledajte prvenac Luke Jovića u dresu Reala ove sezone

Srbin zabeležio gol i asistenciju protiv Real Sosijedada

  • 18

 

Dočekao je Luka Jović konačno svoju priliku u dresu Reala, zahvaljujući povredi Karima Benzeme koji izašao iz igre u 17. minutu. Srpski reprezentativac je šansu odmah i iskoristio pošto je golom i asistencijom utabao put Madriđanima ka novoj prvenstvenoj pobedi u gostima kod Real Sosijedada.

Jović je najpre u 47. minutu asistirao Vinsijusu Žunioru za vođstvo Madriđana, da bi deset minuta kasnije posle kornera i dodavanja Kazemira, glavom iz peterca postigao prvenac u dresu Kraljevskog kluba ove sezone.

Na sedmom nastupu u dresu Reala, Luka je konačno razbio maler i postigao prvi gol u Primeri, a ukoliko Benzema zbog povrede ostane duže van terena, možda dobije i veći prostor u nastavaku sezone.

Real je novom pobedom uvećao prednost u odnosu na pratioce na vrhu Primere, posebno u odnosu na verovatno najvećeg rivala u šampionskoj trci Atletikom iz Madrida, koji je ovog popodneva šokantno poražen od Majorke na svom terenu sa 2:1.

Jorgandžije su povele golom Brazilca Mateusa Kunje u 68. minutu, ali su gosti sa Baleara u finišu preokrenuli rezultat pogocima Rusa u 80 i Tekfuse Kuba u 91. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Stanković: Sa najjačim timom protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    4. decembar 2021 | 22:33

    Lepa vest daj boze da nastavi ovako a i Benzema neka se odmori malo.

  • Zaza

    4. decembar 2021 | 23:04

    Bravo Majstore,neka se mnoze samo,neka ti Bog da zdravlje a golove i sreca ce doci sami po sebi,pa kako bese ona pesma ,,nek crknu dusmani

  • jovo

    4. decembar 2021 | 22:53

    Brate ulepsao si nama Srbima vikend.Guraj dalje i ne osvrci se nazad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA