"Da, Luka Jović je dobar igrač": Madridski mediji sipaju komplimente na račun Srbina

Možda i najava lepših dana u Madridu...

  • 0
Luka Jović

Foto: Tanjug/AP

Činilo se do pre neki dan kao nemoguća misija da Luka Jović dobije hvalospeve od strane vodećih španskih medija, ali to se ove subote konačno promenilo.

Gol i asistencija za pobedu Reala u San Sebastijanu i možda najava lepših dana u Madridu. ''Marka'' u svom tekstu kratko i jasno poentira: ''Da, Luka Jović je dobar igrač''.

- To niko nije znao posle dve godine u Madridu, jer mu niko nije dao dve prilike zaredom. Sve je dobro uradio sa loptom - i asistirao je Vinisijusu i postigao drugi gol. Nije Karim, naravno, ali se čini da je više nego profitabilan igrač - piše čuveni madridski dnevnik i dodaje:

- Bez Karimove povrede verovatno nikada ne bismo znali da Luka Jović može da igra fudbal. Srbin je ušao u 17. minutu i bio jedan od najboljih u Real Madridu. Sjajna igra Jovića ujedno je pokazatelj da nešto nije u redu u Valdebebasu kada igra tako malo - navodi se u tekstu.

Reči hvale za Luku Jovića ove veleri ima i madridski ''As''.

- Srbin je zamenio povređenog Benzemu, poklonio gol, postigao još jedan i preporodio se. Odličan meč Militaoa i Vinisijusa.

- U noći kada je Anćeloti izgubio Benzemu, uskrsnuo je Jović, koji je asistirao, postigao gol, bio sjajan i pozadi i napred. Ta "nepostojeća" klupa presudila je na Anoeti. I ne samo zbog srpskog napadača. Kamavinga je takođe pomogao da se obezbedi pobeda kada je Ančeloti odlučio da sačuva Kazemira za derbi - navodi između ostalog ''As'' u svom tekstu.

Video: Sofija Milošević se snimala u minijaturnom bikiniju i pokazala stomak u šestom mescu trudnoće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA