Anćeloti konačno oduševljen Jovićem: "Iskoristio je svoju šansu, nije lako kada ne igrate"

Shvatio je i Karleto da u svom sastavu ima odličnog igrača

  • 3
Luka Jovic, Real Madrid Foto: Tanjug

Srpski napadač Luka Jović konačno je probio led i uspeo da se upiše u listu strelaca u dresu Real Madrida. Trener Karlo Anćeloti ga je u potpunosti iznenadio i bacio u vatru protiv Real Sosijedada, a ovaj mu se odužio na magičan način.

Imao je Luka tu "sreću" da je Karim Benzema doživeo povredu u 17. minutu utakmice, posle čega nije mogao da nastavi i signalizirao je svom treneru Anćelotiju da ga izvadi sa terena. To je bio znak za početak "Jović šoua".

On je prvo u 47. minutu asistirao Vinisijusu posle sjajnog duplog pasa, da bi u 57. minutu postigao i svoj prvi gol ove sezone u dresu Reala. Poslednji je postigao pre, verovali ili ne, 22 meseca.

I tokom proslave se videlo koliko mu je sve to značilo, a španski mediji posle njegove maestralne partije konačno pišu hvalospeve, valjda uvidevši da bi Joviću ipak morala da se pokloni daleko veća pažnja u timu nego što je to trenutno slučaj. Ako Karimova povreda "potraje", biće to sjajna prilika za Luku da se pokaže i možda zavredi veću minutažu u budućnosti.

Posle utakmice, Karlo Anćeloti je takođe bio pozitivno nastrojen prema Luki Joviću. Jedna za drugom su se ređale pohvale na račun srpskog napadača.

- Luka Jović je dobar napadač, kao što je i Marijano Dijaz. Želim da mu čestitam, jer nije lako kad ne igrate. Iskoristio je svoju šansu i dao gol - rekao je Karleto.

Trener Kraljevskog kluba svestan je da postoje nezadovoljni u klubu, jer nemaju adekvatnu minutažu. Ipak, reč je o timu Real Madrida gde mogu da igraju samo oni najbolji.

- Jović nije igrao uopšte, a bio je spreman. Moramo tako da nastavimo. Benzema? Mislim da nije ništa ozbiljno, ali neće igrati u Ligi šampiona - rekao je Anćeloti i tako možda nagovestio da će Luka da startuje protiv Intera za koji dan na "Santjago Bernabeuu".

Video: Piksi nema nijednu dilemu za Portugalce: Znam sastav koji će početi odlučujući meč u Lisabonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILE

    5. decembar 2021 | 10:40

    Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane...

  • Helsinki

    5. decembar 2021 | 10:31

    Citiram: La Casa de Papel S05 E07 El Profesor 00:45:03 No tenemos tiempo. Tienes que llamar a los serbios. Nemamo vremena, pozovite Srbe :)

  • Vuk Vučko

    5. decembar 2021 | 12:53

    Sad opet na splav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA