Brzopotezan povratak Murinja u Premijer ligu? Everton želi da Portugalac zameni Beniteza

Karamele su nezadovoljne radom Španca u poslednjih deset rundi

  • 2
Jose Mourinho, Žoze Murinjo

Foto: Tanjug/AP

Everton igra očajno u poslednjih nekoliko kola. Zapravo, u minulih 10 rundi sakupio je najmanje bodova u Premijer ligi i do pred ovo kolo bio je jedini sa tri vezana poraza u najjačem engleskom fudbalskom takmičenju.

Ne čudi što Rafu Beniteza već žele da smene u upravi Karamela, daleko da su išta zadovoljniji i navijači i spekulisalo se da li će uopšte poznati trener biti na klupi u ponedeljak kada na Gudison dolazi Arsenal.

U jeku svih tih dešavanja, pojavila se informacija da bi Beniteza mogao da zameni ni manje ni više nego Žoze Murinjo, prema pisanju britanskog Mirora. Portugalac je na tankom ledu u Romi posle niza loših rezultata, a u Evertonu smatraju da bi uprkos tome doneo poboljšanje u Mersisajdu.

Navijači Evertona posebno su bili besni na Beniteza posle debakla u derbiju protiv Liverpula (1:4) gde tim nije pokazao nikakvu borbu. Predsednik Farad Moširi stao je uz Španca, ali ako se rezultati pod hitno ne poprave ne bi bilo čudno da Portugalac dođe kao zamena.

Murinjo je i ranije pričao kako je Premijer liga ona koju najviše voli na svetu. U Seriji A se često žalio na arbitre, igrače kojim raspolaže, pa bi prelazak u Everton iz Rome za Portugalca bio pravi melem na ranu.

Video: Milenković: Kako je Srbija zaustavila Ronalda i šta im je Piksi još u martu rekao za Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    5. decembar 2021 | 10:31

    Pametnije da potraze nekog boljeg"strucnjaka"od Murinja,posle Intera koji god klub da je trenirao"propast"

  • mladen milunic paris

    5. decembar 2021 | 10:59

    A i on se pokazao sa Romom , nema ko ga nije dobio na apeninima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA