Junak pobede Liverpula dobio ime po Divcu, otkrio zašto su ga roditelji tako krstili

Divok Origi bio je razlog za slavlje za stotine hiljada navijača Redsa širom planete

  • 0
Pobede Liverpula i Sitija

Foto: Tanjug/AP

Taman kada je delovalo da Liverpul klizi ka prvom kiksu posle duže vremena u Premijer ligi na gostovanju Vulverhemptonu, desio se on - Divok Origi. U četvrtom od pet predviđenih minuta za nadoknadu, našao se na pravom mestu posle dodavanja Mohameda Salaha za pobedu.

Ona je Liverpulu donela drugo mesto na tabeli Premijer lige, pošto je Čelsi ranije tokom jučerašnjeg dana "kiksnuo" u velikom derbiju protiv Vest Hema (3:2), tako da Redsi sada gledaju u leđa samo Mančester sitiju, koji ima bod više.

A ono što verovatno retko ko zna jeste da je Divok Origi dobio svoje ime po čuvenom Vladi Divcu. Nikome nije bilo jasno ni kako, ni zašto, ali je on to otkrio u jednom intervjuu za "Bličer Riport".

On je tada odgovarao na pitanje korisnika sa Tvitera, a jedan ga je upitao da li svoje dete može da krsti njegovim imenom. Origi se nasmejao i otkrio da je i sam dobio ime po Divcu.

- Naravno, nema nikakvih problema. Video sam da je par ljudi to već uradilo. Moje ime došlo je kao izvedeno od Vlade Divca. Moji roditelji su ga gledali kako igra i želeli su da personalizuju ime na svoj način - rekao je Divok.

Ovo je bio drugi gol za Belgijanca rođenog u Ostendeu pre 26 godina. Osim Liverpula nastupao je za Lil i Volfsburg na pozajmici, a svi pamte njegovu tešku pobedu iz Mersisajd derbija protiv Evertona kada je morao da pauzira gotovo jednu celu sezonu.

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA