≫ 

Ronaldovim telohraniteljima preti zatvor: Borili se u Avganistanu, radili bez dozvole u 2 zemlje

Videćemo kakva će biti odluka suda

  • 0
Fudbal Kvalifikacije Svetsko prvenstvo Republika Irska Portugal Portugalija Foto: Tanjug/AP

Slava nosi i određenu dozu odgovornosti. To najbolje zna Kristijano Ronaldo, koji dosta pažnje poklanja svojoj bezbednosti i već od ranije je poznato da ga svuda prate tri telohranitelja.

O jednom se već mnogo toga zna. Gonzalo Salgado je bivši MMA borac, veliki Ronaldov prijatelj i sa njim problema nikada nije ni bilo. Problem je nastao na drugoj strani, sa preostala dva telohranitelja.

Reč je o braći Serhiju i Horheu Ramaleriru, blizancima koji su ranije bili pristuni u Avganistanu kao specijalci, a njihov treći brat je uveliko zaposlen pri policiji.

Problem u Portugalu predstavlja činjenica da su Horhe i Serhio i dalje članovi vojske i nedozvoljeno im je da obavljaju usluge privatnog obezbeđenja. Observador tvrdi da mogu da idu i na sud, jer su redovno viđani u pratnji Kristijana i njegove devojke Georgine.

Međutim, i Engleska je "problematična", jer i tamošnji zakoni nalažu da usluge privatnog obezbeđenja bez policijske dozvole mogu da budu kažnjene zatvorom od pet godina.

Kristijano Ronaldo ne može da bude krivično gonjen, ali je nakon "mutnih" priča oko papira u Juventusu još jednom dospeo u žižu javnosti u negativnom kontekstu. Prvi put su blizanci Ramaleiro viđeni sa Kristijanom u avgustu, od tada su redovni pored njega i njegove porodice.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA