≫ 

Tragična vest iz Brazila: Mladi reprezentativac usmrtio dostavljača hrane u saobraćajnoj nesreći

Ramon Ramos Lima se odmah javio u policijsku stanicu kako bi dao iskaz

  • 0
Ramon Ramos Lima Foto: Youtube / Printscreen / FC Flamengo TV

Velika tragedija odigrala se u Brazilu. Mladi fudbaler Flamenga, Ramon Ramos Lima (20) usmrtio je jednog biciklistu, Žordana Davija dos Santosa, koji je radio kao dostavljač hrane u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Sve se dogodilo na ulicama Rio de Žaneira kada je levi bek brazilskog kluba automobilom zakačio biciklistu koji je potom preminuo na putu ka bolnici.

Kako pišu tamošnji mediji, nije bežao od odgovornosti, već je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć, koja je brzo stigla na mesto nesreće. Nažalost, nesrećnom čoveku nije bilo spasa o čemu svedoče i fotografije koje su nastale na samom mestu nesreće.

Fudbaler je u policiji dao zvaničnu izjavu sa svojim advokatom, a prvi čovek Flamenga, Rodolfo Landim se oglasio povodom čitave situacije. Kaže da će dati svu podršku svom mladom igraču.

- Veoma smo tužni. Teško je pričati o tome, pošto ne znamo sve detalje, ni šta se tačno dogodilo. Ramon je divan momak, sa besprekornim ponašanjem. Pružićemo mu svu podršku u ovom teškom trenutku - navodi se u saopštenju predsednika Flamenga.

Mladi fudbaler je za Flamengo ove sezone odigrao 21 meč u svim takmičenjima, a svojevremeno je bio pozivan i u mlađe kategorije reprezentacije Brazila.

Video: Ženski Mesi malog fudbala: Izvozala tri rivalke, Ronaldinjo bi joj tapšao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA