≫ 

Humska gorela zbog Moce, baklje za legendu obasjale stadion, meč bio u prekidu

Početak meča Partizana i Novog Pazara protekao u znaku oproštaja od počivše ikone crno-belih

  • 14

Navijači Partizana oprostili su se od klupske legende Momčila "Moce" Vukotića koji je preminuo u petak posle duže i teške bolesti. Tuguju za njim svi partizanovci, otišao je najveći koji je kročio u Humsku.

Otud je sve na stadionu u nedelju popodne, gde su megdan odmerili Partizan i Novi Pazar, proteklo u znaku počivše ikone crno-belih, od terena do tribina, pošto su i igrači oba tima, ali i sudije, izašli iz svlačionica sa majicama sa likom Moce. Partizanovi su Vukotića imali sa peharom u rukama, dok je poruka "zbogom ljudino" krasila majice igrača Pazara.

Sinhronizovano su delovali i navijači sa južne tribine, gotovo jedini na stadionu, budući da su sve ostale tribine sablasno prazne. Na paroli koju su podigli pre starta meča poslali su oproštajnu poruku za čoveka koji je svoje ime utisnuo duboko u zidine Humske.

- Baklje nek se upale, buktinje nek plamte, crno-belu legendu večno će da pamte - poruka je navijača Partizana sa južne trbine, koji su brzo potom popalili veliki broj baklji zbog čega je utamica nakratko bila u prekidu.

Silna vatra je obasjala južnu tribinu, dim se spustio na teren, nije bilo moguće igrati u takvim uslovima, ali nije nikome zameriti, ovo je najmanje što je Moca zslužio da mu se posveti.

Inače, meč je počeo minutom ćutanja svih aktera u čast Momčila Vukotića.

fudbaleri partizana Foto: MN Press
grobari Foto: MN Press

Video: Partizan dobio novog razbijača: Crno-beli Dolf Lundgren ušao u igru i prekinuo mučenje domaćih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA