≫ 

Junajted jedva slomio Palas na debiju Rangnika, Fred presudio "lepoticom"

Nemac na klupi Đavola uspešno startovao u novoj ulozi

  • 0
ralf rangnik

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester junajteda jedva su izvojevali pobedu na debiju Ralfa Rangnika, a Fred je prelepim udarcem ozvaničio dolazak novog trenera i postavio 1:0 protiv Kristal Palasa u 15. kolu Premijer lige.

Nije to bila igra koja oduševljava, ali je konstantno postojala incijativa tima sa Old Traforda. Ni Rangnik nije imao vremena da se upozna da sa igračima na pravi način, ali je uspeo da kapariše tri boda na početku svog mandata.

Posed je bio tu, a bilo je i prilika, ali je gro dešavanja skockan u poslednjih 20 minuta susreta. Džordan Aju je u 70. minutu dočekao loptu na desnoj stativi i sa samo pet metara je poslao pored Davida De Hee, ali i pored gola.

Za tu veliku priliku je Kristal Palas žestoko kažnjen, a egzekutor je bio Fred u 77. minutu.

 

Veznjak Junajteda se namestio, zatražio loptu od Grinvuda koji mu je prosledio povratnu na ivici kaznenog prostora, te je Brazilac prelepim udarcem pogodio gornji levi ugao za pobedu domaćina u Mančesteru.

Ponovo su "đavoli" blizu evropske zone i nema sumnje da će u nastavku prvenstva napadati izlazak na veliku scenu, kao i svih prošlih godina.

kristijano ronaldo

Foto: Tanjug/Ap

Video: Prvi put bez Olea: Evo kako Majkl Kerik vodi trening Junajteda sa bivšim saigračem Ronaldom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA