≫ 

Partizan ima decu za ponos: Evo golova Jovića (19) i Milovanovića (18) protiv Pazaraca

Stameni napadač je ponovo pokazao da je blistava golgeterska budućnost ispred njega

  • 19
FK Partizan - FK  Novi Pazar

Foto: MN Press

Partizan se mučio u prvih 45 minuta protiv Novog Pazara, nisu mogli da savladaju golmana Vujanca, da bi se sve okrenulo otkako su u igru ušli Marko Milovanović i Nemanja Jović. Jednom je za gol trebalo pet, dok je drugom trebalo 14 minuta u igri.

Crno-beli su u ovom meču imali imperativ pobede, pošto je i Crvena zvezda ranije tokom dana savladala Napredak i tako se izjednačila s Partizanom na tabeli.

Ipak, da to neće ostati na tome pobrinuli su se tinejdžeri iz Partizanove škole. Prvo je Milovanović iskoristio savršen centaršut Meniga, koji ga je "pogodio u trepavicu", a ovaj je još bolje odigrao loptu glavom i tako je doveo svoj tim u vođstvo.

Nemanja Jović je svoj gol postigao sa penala, pošto je Maksimović srušio Rikarda u 16 metara, a sudija je to okarakterisao kao najstrožu kaznu, što je još jedan Partizanov "biser" iskoristio na najbolji mogući način, iako je golman Vujanac bio jako blizu da zaustavi taj udarac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 92 Game over.

    5. decembar 2021 | 18:12

    U našem Partizanu klasa napadači rastu ko kod nekih pečurke.

  • Fsb

    5. decembar 2021 | 18:27

    Izvin'te što pitam, neki talenat u zvezdi zadnjih 10 godina, a, nema!?!? Jbg ima se para nam zvezdinih talenata ne treba...

  • Pex

    5. decembar 2021 | 17:45

    Zezas da je pogodio penal ? Srbijo veseli se imas novog ronalda !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA