≫ 

Kad Laciju treba gol, on pošalje SMS! Sergej postigao pogodak, asistirao pa "pocrveneo"

Iako je veznjak, Sergej je ponovo pokazao kakav napadački arsenal poseduje

  • 3
Sergej Milinković Savić Foto: Tanjug/AP

Srbima očigledno previše prija Serija A, pored Dušana Vlahovića koji već učestalo teroriše mreže klubova u Italiji, s vremena na vreme to uradio i Sergej Milinković-Savić. Njemu je trebalo samo sedam minuta u meču sa Sampdorijom da postigne svoj novi gol, dok je kasnije asistirao i Ćiru Imobileu za pobedu svog tima od 3:0.

Navikao je Sergej na sjajne igre u Laciju, te je s razlogom bio velika želja Real Madrida, međutim, Rimljani nisu želeli da prihvate nijednu ponudu manju od 100 miliona evra.

Ipak, nije to poljulao srpskog reprezentatitvca, koji i u ovoj sezoni ima sasvim skromnu statistiku. On je protiv Sampdorije postigao svoj peti gol u prvenstvu na 16 utakmica, dok je uz to dodao i četiri asistencije.

Za ovaj gol posebne zasluge idu Ćiru Imobileu koji je na sjajan način došao do lopte pored štopera Sampdorije, ćušnuo je loptu na drugu stranu do Zakanjija, a ovaj je pronaša samog Sergeja kome nije bilo teško da pogodi mrežu.

Nije dugo prošlo, tek 30 minuta, kada se Sergej i "odužio" svom saigraču sa jednom asistencijom.

Međutim, nije stao ni ovde Sergej Milinković - Savić, kada su se već svi ponadali da će stati, da će se primiriti i mirno privesti utakmicu kraju, on je napravio ogromnu glupost. Prvo je sapleo jednog protivničkog fudbalera, što je bilo dovoljno za žuti karton, ali je potom gestikulirao sudiji i time zaradio još jedan, te je tako isključen sa utakmice već u 67. minutu.

Podsetimo, ovaj meč bi mogao da bude i od velikog značaja za Crvenu zvezdu, pošto kako spekulišu mediji u Italiji, ukoliko Sampdorija doživi novi poraz zasigurno će krenuti po Dejana Stankovića, sadašnjeg trenera crveno-belih.

Video: Stanković: Sa najjačim timom protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA