≫ 

Totalni raspad Borusije, istorijska bruka, "Koltovi" primili šest za poluvreme!

Šta se desilo u Menhengladbahu?

  • 0
FK Borusija Menhengladbah

Foto: AP/Tanjug

Duel Borusije iz Menhgengladbaha i Frajburga, u okviru 14. kola Bundeslige, ostaće zapisan u analima nemačkog klupskog fudbala, za jedne gorko iskustvo, za druge podsećanje na trijumfalan marš.

Gosti iz Baden Viretemberga su odigrali najbolje poluvreme od kad se pamti, a domaći najgore, otud i nestvarnih 0:6 posle 45 minuta igre na "Borusia Parku". Tim rezultatom je i završena utakmica.

Frapantno po navijače "Koltova" zvuči podatak da su izabranici Adija Hitera u samo utakmicu i po (135 minuta) pimili neverovatnih deset golova, pošto su u prethodnoj utakmici, u derbiju, poraženi od Kelna 4:1. Mislili su da ne može gore od toga.

U nedelju popodne, sve je bilo još gore, još bolnije i šokantnije po domaći sastav.

Koliko je ekipa Borusije bila raštimovana, beznadežna i nemoćna, svedoči činjenica da je Hiter već u prvom poluvremenu izvršio dve izmene. Embolo je ušao umesto Plee, Herman umesto Lajnera, ali ništa, već je bilo kasno.

Frajburg je do tada već imao ubedljivih 5:0.

Goleada gostiju iz "Crne šume" krenula je već u drugom minutu, Egeštajn je bio strelac, već u petom pogodio je i Šade glavom, a kada je Lejnhart doneo 3:0 domaćima se smrklo pred očima.

Otprilike je bilo jasno šta sledi - potop!

Na 4:0 povisio je Hefler u 19. minutu, 5:0 bilo je već 25. preko Helera, da bi konačnih za poluvreme režirao Sloterbek u 37.

Hiter posle poluvremena može sam da izađe sa stadiona i da potraži novi posao...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Partizan dobio novog razbijača: Crno-beli Dolf Lundgren ušao u igru i prekinuo mučenje domaćih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA