≫ 

Puškarić: Svaka čast Kolubari, ali mi idemo na pobedu

Brđani u ponedeljak od 16 sati dočekuju tim iz Lazarevca na svom terenu

  • 0
Darko Puškarić

Foto: FK Čukarički

Fudbaler Čukaričkog Darko Puškarić rekao je da je pobeda cilj u duelu protiv Kolubare u 19. kolu Superlige.

Brđani u ponedeljak od 16 sati dočekuju tim iz Lazarevca na svom terenu, a to je ekipa koja je jedina u dosadašnjem delu Superlige nanela poraz Čukaričkom, uz večite rivale Crvenu zvezdu i Partizan.

- Kolubara se dosta podigla, i rezultatski i kvalitetom igre. Poznavajući dosta njihovih igrača, koji imaju određeno iskustvo i kvalitet, to me ne čudi. Svaka im čast na dosadašnjim rezultatima, ali mi prosto moramo da idemo na tri boda. Uz maksimalnu dozu opreza, da ne ponavljamo greške koje su nam se dešavale u nekim prethodnim susretima. Iskusniji smo za određeni period, naučili smo dosta, optimista sam pred naredni meč - rekao je Puškarić za klupski sajt.

Puškarić je posle loma noge u duelu protiv OFK Bačke 27. februara dugo pauzirao, ali najstariji igrač u redovima Brđana se vratio na teren.

- Osećam se odlično, prebrodio sam izuzetno težak period. Dobio sam priliku da fudbalski oživim, sav uloženi trud i napor se isplatio. I dalje sam potpuno funkcionalan i spreman, odigrao sam nekoliko mečeva po 90 minuta - zaključio je Puškarić.

Video: Partizan dobio novog razbijača: Crno-beli Dolf Lundgren ušao u igru i prekinuo mučenje domaćih

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA