≫ 

Milenković i Jović od januara u istom klubu?

Barem tako tvrde italijanski mediji

  • 4
Luka Jović i Nikola Milenković Foto: MN Press

Srpski reprezentativci Nikola Milenković i Luka Jović mogli bi od januara da postanu i klupski saigrači, tvrdi italijanska "Gazeta delo Sport."

Ali ne u Realu ili Fiorentini - već u Milanu koji je ponovo obnovio interes za pomenutim fudbalerima. Za Milenkovića, jer im hitno treba zamena za povređenog Simona Kjera, dok se Jović pominje kao osveženje u napadu u vidu pozajmice.

Milenković ugovor sa Fiorentinom ima do leta 2022. godine i svima je jasno da su Violi sledeća dva prelazna roka "poslednji voz" da nešto zarade, dok je Jović i dalje u nemilosti Karima Benzeme. Doduše, za vikend ga je sjajno zamenio i upisao asistenciju i gol u trijumfu nad Sosijedadom.

Milan je tokom vikenda dobio salernitanu sa 2:0 i trenutno zauzima prvu poziciju Serije A sa 38 bodova. Napoli je drugi sa 37, Inter treći sa 36, dok je Atalanta na 4. mestu sa 34 boda.

Video: Milenković: Kako je Srbija zaustavila Ronalda i šta im je Piksi još u martu rekao za Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :D

    6. decembar 2021 | 12:20

    Najbolje svi naši da predju na zimu kod Duleta Tadića u Ajax i da osvoje Ligu Šampiona! Taman da se uigraju za Mundijal!

  • gde ce

    6. decembar 2021 | 17:31

    mitrovic sms i vlahovic jos se nezna

  • Vlada grobar

    6. decembar 2021 | 13:44

    Pravi potez za oba igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA