≫ 

Uhapšen predsednik Sampdorije koji želi da dovede Dejana Stankovića

Ferero je, prema navodima medija, sproveden u zatvor

  • 13
Masimo Ferero, FK Sampdorija Foto: Live Media Publishing Group/Alamy/Profimedia

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero uhapšen je u ponedeljak od strane finansijske policije, u okviru istrage za korporativne zločine i bankrot!

Ovu vest preneli su italijanski mediji koji navode da je ferero prebačen u zatvor, dok je za još pet osoba određen kući pritvor. Takođe, navodi se da FK Sampdorija nije uključena u istragu.

Zanimljivo, Ferero je uhapšen samo dan nakon što se u italijanski medijima pojavila vest da na klupu tima želi da dovede trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića. Poznati italijanski novinar Fabricio Romano je javio da Stanković ima želju da ide u Đenovu, ali da je Zvezda ta koja "pravi problem" i ne pušta ga sa Marakane.

Poslednjih dana Italijom su kružile glasine da je Ferero navodno bio pod istragom zbog prodaje Pedra Obijanga 2015. godine u Vest Hem, uz optužbe za pranje novca i prevaru, ali je oslobođen. Međutim, tužioci su pregledali dokumentaciju u vezi sa kompanijama koje su u vlasništvu Ferera i došli su do saznanja da je korišćen lažni stečaj, odnosno da su na taj način pražnjene kase firmi.

Video: Oni koji zvižde neka stave prst na čelo: Stanković britak posle minimalca Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA