≫ 

Dejan Stanković ostaje u Zvezdi!

Barem do maja...

  • 27
Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Iako se činilo da bi mogao da napusti Crvenu zvezdu na kraju jesenjeg dela sezone, Dejan Stanković je odlučio da ostane trener najtrofejnijeg srpskog kluba!

Ovu vest potvrdili su za Telegraf sa Marakane, a kao odgovor na konkretnu ponudu koju jej Stanković imao od člana Serije A Sampdorije. Nije isključeno da je na odluklu uticalo i hapšenje prvog čoveka tima iz Đenove u ponedeljak.

Ono što je sigurno jeste to da će Stanković biti u Zveztdi do leta, jer ima veliku želju da osvoji još jednu titulu. Takođe, tu je i motiv igranja u Evbropi na proleće, odnosno mogućnost da se konačno napravi korak više i ode u osminu finala Lige Evrope ili Lige Konferencija.

Podsetimo, Zvezda u četvrtak igra protiv Brage i u slučlaju pobede bića prva u grupi i ide direktno u osminu finala. Tamo će i ako ne izgubi, a Midtjiland ne savlada Ludogorec, dok drugo mesto donosi 1/16 finala LE. Treće Zvezdu vodi u 1/16 finala LK.

Video: Oni koji zvižde neka stave prst na čelo: Stanković britak posle minimalca Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    6. decembar 2021 | 14:23

    Ako budes napustao Zvezdu moras je ostaviti u plus 9 bodova koliko je tebi ostavioMioje

  • 534

    6. decembar 2021 | 14:30

    Neka povede sa sobom i ona silna pojačanja u napadu od kojih jedan nije ni igrao a ostali nemaju svi zajedno 2 sata igranja.

  • Ivan

    6. decembar 2021 | 14:54

    Uf dobro je, ovo je dobra vest za Partizan, titula je sve bliže i bliže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA