Na Marakani počela kampanja protiv korone: "Vakciniši se i gledaj Zvezdu u Evropi na proleće"

Crveno-beli će nagraditi sve koji su se imunizovali od 4. do 12. decembra

  • 13
Zvezdan Terzić, vakcina Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Svako ko se bude vakcinisao protiv korona virusa od 4. do 12. decembra, uz potvrdu o vakcinaciji dobiće vaučer za podizanje ulaznice za prvi meč evropskog proleća, saopšteno je iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

- I ove sezone je Zvezda obezbedila još jedno evropsko proleće. Svako ko se bude vakcinisao protiv korona virusa od 4. do 12. decembra (bilo koja doza), uz potvrdu o vakcinaciji može da preuzme vaučer od 9. do 12. decembra, u sektoru za članstvo na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić". Vaučer omogućava besplatno podizanje ulaznice za prvi meč evropskog proleća - stoji u saopštenju na sajtu kluba.

- Crvena zvezda, kao i uvek, misli na svoje navijače, pogotovo na one društveno odgovorne i spremne da svojim primerom sačuvaju sebe, ali i sve koji su ugroženi od Covid-19 virusa. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o dodatnim detaljima vezanim za ovu akciju - dodaje se u saopštenju Zvezde.

Video: Terzić i Mrkela se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA