Saša Ilić i Čuka počeli da "bacaju petarde" za Novu godinu, nastradala je Kolubara

Malo su se zaneli fudbaleri s Banovog Brda

  • 1
Saša Ilić, Partizan - Čukarički Foto: MN press

Čukaričkije pružio svojim navijačima utakmicu za pamćenje. Oni su na svom stadionu deklasirali Kolubaru sa 5:0, te su tako učvrstili svoju treću poziciju u Superligi Srbije, dok je Kolubara ostala u crvenoj zoni na 12. mestu.

Hteli su gosti iz Lazarevca, mislili su da mogu da naprave iznenađenje i odnesu sav plen iz Beograda, međutim, već u prvih 45 minuta su razuvereni. Saša Ilić je uneo u ekipu Čukaričkog neki mentalitet koji odiše iz meča u meč.

Ekipa Čukaričkog je od samog početka krenula sa svojom igrom, napadački, visok presing su uzeli maha i naterali su goste da naprave prevelik broj grešaka u zadnjoj liniji što su "Brđani" iskoristili maksimalno.

Prvi gol je pao već u 13. minutu, kada je mrežu pogodio Đorđe Jovanović, upravo posle velike greške sredine i odbrane Kolubare. Izgubljena lopta na nekih 30-ak metara od gola, potom dubinsko dodavanje do Jovanovića, koji na prelep način, spoljnim delom stopala pogađa drugi ugao i to je to - to je 1:0 za Čukarički.

Već je bilo jasno da Kolubara nema šta da traži više na ovom meču, agonija se samo nastavila iz minuta u minut. Novi pogodak je bio delo Asmira Kajevića. Šablon je bio slični kao i kod prethodnog pogotka.

Dubinska lopta sa sredine terena, potom proigravanje na jednu stranu, udarac koji brani Stanivuković, ali je Kajević bio na pravom mestu u pravo vreme i doneo je svojoj ekipi prednost od 2:0.

Novi šok za Kolubaru se desio samo 11 minuta kasnije, kada je Janković povisio na 3:0. Sada je gol došao na nešto drugačiji način. Odigrali su fudbaleri Čukaričkog sjajnu akciju, razmenili nekoliko kratkih dodavanja, da bi prosledili loptu na bok do Alekse Jankovića, koji je sa levog boka savršenim udarcem savladao golmana Stanivukovića.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. decembar 2021 | 18:37

    Хе, а против своојих бацао ћорке...више од пола лиге им се склања, ал Флора неће

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA