≫ 

Zvezda ga prodala u Siti kao ogromnog talenta, sad ga ne žele ni u Erediviziji...

A obećavao je mnogo

  • 2
Luka Ilić

Foto: MN Press

Holandski Tvente ubrzano radi na raskidanju pozajmice sa Lukom Ilićem, nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde. Ilić bi trebalo već na zimu da se vrati u Mančester siti.

Braća Luka i Ivan Ilić su iz Zvezde 2017. godine kao tinejdžeri otišli u Mančester siti u transferu vrednom 5.500.000 evra, ali ih je klub sa Ostrva konstantno slao na pozajmice kako bi od njih napravio momke koji su stasali za najbolji fudbal na planeti - za Premijer ligu.

Luka je igrao za Bredu dve sezone, pre nego što je oduševio čelnike Tventea koji su reagovali i privoleli ga da im se pridruži. Odigrao je jednu sezonu u crvenom dresu i na 24 utakmice imao je dva gola i dve asistencije, no, to nije ponovio u novoj sezoni.

Pa bi njegov trenutni klub voleo da ga se reši što pre.

S druge strane, njegov mlađi brat Ivan je posle pozajmica u Zemunu i Bredi  zaradio svoj transfer u Helas Veronu, gde je postao i jedan od najskupljih transfera u istoriji kluba.

Međutim, Luka nije sreće kao njegov brat.

Sigurno je da Luka Ilić neće ostati dugo u Sitiju, a jedino pitanje je, kome će ga oni sada proslediti? Da li je na redu vraćanje u Srbiju ili će sreću potražiti u nekoj evropskoj ligi?

Video: Komedija na Karađorđu: Luka Ilić izveo najkomičniji šut na gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA