≫ 

Luda bajka u Engleskoj: Everton plakao zbog VAR-a, pa u 92. minutu poslao "raketu" koja je razbila Arsenal!

Držao se Brazilac za glavu, ali je konačno razbio maler deset minuta pre kraja meča

  • 1
Everton poražen od Arsenala, Ričarlison ne veruje šta mu se dešava

Foto: Tanjug

Everton ne zna šta mu se tačno desilo ove večeri. Imao je šest poraza u poslednjih osam utakmica, a onda je u 15. kolu uz dva poništena gola ipak uspeo da pobedi tehnologiju i sa dva pogotka u završnici savladao Arsenal sa 2:1.

"Karamelama" ništa ne ide, a i nemaju baš sreće. Sve do danas. Danas su konačno razbili maler.

Na samo minut do kraja poluvremena, Ričarlison je pogodio za vođstvo Evertona, ali je VAR nakon pregleda dosudio milimetarski ofsajd. Bilo mu je rame u nedozvoljenoj poziciji.

Da bi nesreća bila veća, Edegard je u poslednjim momentima prvog dela igre na centaršut Tirnija sa leve strane doneo prednost Arsenalu.

Već tada su viđene reke navijača Evertona koji napuštaju tribine nezadovoljni viđenim.

Niz baksuza se nastavio u 58. minutu nakon što je, ko drugi do, Ričarlison ponovo zatresao mrežu, ali je za sami vrh kopačke bio ispred svog čuvara pri pasu.

Držao se Brazilac za glavu, ali je konačno razbio maler deset minuta pre kraja meča, kada je bio iza Gabrijela i posmatrao loptu kako se lomi od prečku, te je od odbitka glavom prebacio Ramsdejla i tako postavio 1:1.

I to je moglo da padne u vodu nakon što je Nketija u 85. minutu glavom sa tri metra pogodio stativu i neshvatljivo propustio priliku da "tobdžijama" obezbedi tri boda.

 

Onda ide vrhunac drame u 92. minutu - Demaraj Grej se silovito zaleteo ka golu protivnika, dva puta sklonio loptu u desnu stranu i sa nekih 20 metara poslao pravu "raketu" koja je umalo polomila stativu, a onda i zaključila prvu pobedu Evertona od kraja septembra.

Video: Petarda na Banovom brdu, Endiaj dosolio ranu Kolubari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA