Vanja Milinković-Savić primio majstorski gol, prelepe makazice Pedra donele bod Kaljariju

Ovo je bio četvrti uzastopni remi za domaću ekipu koja se nalazi u zoni ispadanja

  • 0
Vanja Milinković Savić

Foto: Printscreen/You Tube

Nadala se srpska kolonija u Torinu da bi protiv Kaljarija mogla da prekine mini niz od dva meča bez pobede. Krenulo je dobro, a završilo se loše, pošto je gostujući sastav imao prednost, ali ga je ispustio nakon veličanstvenog gola domaćih - 1:1 (0:1).

Vanja Milinković-Savić morao je da vadi loptu iz mreže u 53. minutu kada je Žoao Pedro oduševio sve prisutne na "Sardenja Areni". Video je da ka njemu ide jedna visoka lopta i bez ikakvog razmišljanja se bacio da izvede makazice.

 

I uspeo je! Vanja je samo pogledom mogao da isprati loptu koja je završila u donjem desnom uglu. Srpski golman ostao je ukopan u mestu, a navijači domaćih bukvalno su se sjurili na dno tribine kako bi proslavili magiju.

Ranije tokom susreta je Torino došao u prednost posle nespretnosti Karbonija koji je postigao autogol u 31. minutu. Samo tri minuta kasnije je u sudijsku beležnicu ušao i srpski fudbaler, Saša Lukić zbog jednog prekršaja.

 

Napadao je Torino do kraja, imao je dve velike prilike preko Marka Pjace i Danijela Baselija da dođe do gola u završnih deset minuta utakmice. Ali je oba puta lopta otišla nekoliko centimetara pored gola.

Torino po okončanju ovog 16. kola Serije A zauzima 13. mesto na tabeli sa 19 bodova, a Kaljari je prvi ispod crte na 18. mestu sa tačno 10 osvojenih bodova.

Video: Sergej MIlinković Savić predstavio novu pevačku zvezdu u reprezentaciji - Sinana Milinkovića Sakića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA