≫ 

Partizan ulaznicama za LK časti navijače koji dobrovoljno daju krv

"Pokaži snagu, spasi nekome život i bodri svoj tim do pobede", poručuju iz Humske

  • 0
FK Partizan - FK  Novi Pazar Foto: MN Press

Fudbalski klub Partizan organizovao je humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati u sredu i četvrtak, 8. i 9. decembra 2021. godine!

Svi davaoci krvi, koji potvrdu dobijenu od „Instituta za transfuziju krvi“ pokažu na blagajni 1 stadiona „Partizan“, dobiće besplatnu ulaznicu za meč 5. kola UEFA Lige konferencije koji crno-belu igraju protiv Anortozisa.

- FK Partizan poziva sve navijače i simpatizere crno-belih da pokažu svoju humanu stranu tako što će , dati krv u „Institutu za transfuziju krvi“, ulica Svetog Save 9, i tako pomoći spašavanju ljudskih života! Davaoci krvi će moći da biraju stranu stadiona sa koje će bodriti svoj klub, izuzev sektora zapad centar i istok centar. Pokaži snagu, spasi nekome život i bodri svoj tim do pobede - stoji u saopštenju.

Davanje krvi je moguće na sledećim lokacijama: Sreda, 8.12.2021. godine – Institut za transfuziju krvi, Svetog Save br.9;  Četvrtak, 9.12.2021. godine – plato ispred zapadne tribine stadiona „Partizan“.

Video: Grobari se uz transparent i bakljadu oprostili od legendarnog Moce Vukotića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA