Stvara se novi Haland u Salcburgu: Mlada zvezda odbila Barsu, hoće u Dortmund!

Nemac ima cilj da se dobrom formom u Bundesligi nametne Fliku za Evropsko prvenstvo 2024. godine

  • 0
red bul

Foto: Tanjug/Ap

Prošlo je vreme kada su svi fudbaleri sanjali dres Barse. Sada mladi fudbaleri radije biraju druge destinacije, a Dortmund je posebno primamljiv klub za većinu, pa i za Karima Adejemija, jednog od najboljih mladih fudbalera sveta.

Napadač Salcburga rođen 2002. godine Karim Adejemi postaje nova fudbalska zvezda. Mladi nemački fudbaler je ove sezone postigao 11 ligaških golova za Salcburg, dok je u Ligi šampiona tri puta tresao mreže rivala.

Adejemi je već debitovao i za reprezentaciju Nemačke, pa je samo bilo pitanje vremena kada će dobiti ponude za prelazak u neki veći klub.

Barselona je pokušala da prigrabi mladog Nemca, ali je on tu opciju odbio. Kako prenosi nemački ''Skaj Sports'', želja Adejemija je prelazak u Dortmund i put kojim je Haland išao, a koji se ispostavio izuzetno dobrim. Upravo bi Adejemi i trebalo da bude zamena za Norvežanina, koji će verovatno napustiti Dortmund na leto.

Video: Pogledajte napad na fudbalera Arsenala: Bejzbol palicom hteo da ga prebije i pokrade, pa pobegao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA