≫ 

Korona u Totenhemu, Konte bez šestorice igrača

Među zaraženima i dva člana stručnog štaba

  • 1
Fudbal Premijer liga Totenhem Aston Vila Foto: Tanjug/AP

Tek što je Totenhem uspeo da uđe u ritam dobrih rezultata i veže tri pobede u Premijer ligi, stigli su novi problemi za tim Antonija Kontea. Čak šest fudbalera londonskog kluba dobilo je pozitivne testove na koronavirus.

U prvi mah nije bilo poznato o kojim se fudbalerima radi, ali je u međuvremenu otkriveno da su u pitanju Son, LuBen, Dejvis, Brajan Gil i Emerson Rojal koji će morati da budu u samoizolaciji najmanje 10 dana.

Pred Konteom je izazovan period, pošto njegovu ekipu već ove sedmice očekuje ključna utakmica za proleće u Evropi, a zatim i gostovanja Brajtonu, pa Lesteru. Totenhem će zatražiti od Premijer lige da utakmica protiv Brajtona bude odložena usled gustog rasporeda i malog broja igrača u rotaciji.

Mala je šansa i da će neko od pozitivnih fudbalera biti na raspolaganju italijanskom stručnjaku za meč protiv Liverpula, koji Totenhem igra 19. decembra. U redovima Totenhema postoji nada da su testovi lažno pozitivni, što se već desilo dvojici fudbalera londonskog kluba u oktobru nakon povratka sa reprezentativne pauze.

Video: Hrvatsku bombu proglašavaju za najlepšu fudbalerku sveta: I u dresu i u kupaćem izgleda brutalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA