Mozzart daje najveće kvote na svetu: Real Madrid 2,45, PSŽ 1,40, Ajaks 1,47!

Nigde nećete naći veće

  • 0
Inter i Real Madrid u sudaru titana Foto: Tanjug/AP

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, i to jedinice na Real Madrid, PSŽ i Ajaks, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu.

REAL MADRID - INTER (UTORAK, 21.00), KEC 2,45

Real Madrid svakim novim duelom dobija na zamahu. Karlo Ančeloti je pronašao zajednički jezik sa svojim izabranicima i odveo je Blankose na čelo Primere, pošto je u 16 ​​kola zabeležio 12 pobeda i tri remija. Neporažen je Kraljevski klub na 11 prethodnih duela u svim takmičenjima, a na protekla tri ligaška oružje su pred njim položili Sevilja (2:1), Bilbao (1:0) i Sosijedad (2:0). U petom kolu grupne faze Lige šampiona, Blankosi su savladali Šerif, osvetivši se za fijasko u prvom krugu, posle čega su zauzeli prvo mesto i stekli pravo nastupa u plej-ofu glavnog klupskog turnira kontinenta. Večeras dočekuju Inter, koji je u poslednjem kolu pobedio Šahtjor iz Donjecka (2:0). Ova pobeda je bila treća uzastopna i bila je odlučujuća za Nerazure kada je u pitanju bitka za nokaut fazu. U Seriji A Inter je tokom 16 ​​kola zabeležio 11 pobeda i četiri nerešena ishoda i na drugom je mestu.

PSŽ - KLUB BRIŽ (UTORAK, 18.45), KEC 1,40

PSŽ nije uspeo da se nadmeće sa Mančester Sitijem za prvo mesto u Grupi A Lige šampiona, uprkos činjenici da je u prvom kolu tim Maurisija Poketina pobedio Građane sa 2:0. Sudbinu prve linije odredio je meč u Mančesteru, gde su Parižani izgubili 1:2 i sada imaju četiri boda manje od protivnika. Ipak, Sveci su obezbedili prolaz dalje, pa mogu da budu bezbrižni protiv Klub Briža u poslednjem kolu. Belgijski prvak je u prvoj rundi priredio iznenađenje i odoleo PSŽ-u, a potom je u gostima pobedio RB Lajpcig sa 2:1. Međutim, posle toga crno-plavi nisu osvojili bodove, pošto su izgubili tri meča zaredom. Istovremeno, Belgijanci i dalje imaju šansu da prođu u Ligu Evrope.

AJAKS - SPORTING (UTORAK, 21.00), KEC 1,47

Ajaks je igrao na veoma visokom nivou u grupnoj fazi Lige šampiona, počevši sa sigurnom pobedom od 5:1 nad Sportingom u Lisabonu. Izabranici Erika ten Haga nisu posustajali i pred poslednje kolo holandski prvak je lider sa 15 od 15 mogućih bodova i ispred večerašnjeg rivala je čak šest bodova. Sporting je podbacio u uvodnim kolima, ali momci Rubena Amorima su preokrenuli formu na vreme i uključili se u borbu ne samo za treću poziciju, već i za plasman u nokaut fazu najznačajnijeg takmičenja. Lavovi su u prošlom kolu pobedili Borusiju Dortmund sa 3:1, i tako prošli u narednu fazu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA