≫ 

Tadić dobija saigrača iz Mančester junajteda?

Ajaks zainteresovan za engleskog golmana

  • 0
Liga šampiona Foto: Tanjug/AP

Aktuelni šampion Holandije zainteresovan je da u zimskom prelaznom roku dovede na pozajmicu golmana Mančester junajteda Dina Hendersona.

Henderson je ove sezone potpuno pao u drugi plan zahvaljujući odličnim partijama Davida de Hee. Engleski golman je branio samo u jednoj utakmici, i to u meču EFL kupa koju je Mančester junajted igrao protiv Vest Hema.

Nezadovoljstvo bivšeg golmana Šefild junajteda pokušaće da iskoristi Edvin van der Sar, bivši golman Mančester junajteda, koji je potvrdio zainteresovanost za Hendersona.

Kada je u pitanju pozicija golmana, Ajaks na tom mestu ima Andrea Onanu koji ne brani od decembra prošle godine zbog doping suspenzije. Njegova zamena je Martin Stekelenburg, koji već ima 39 godina, a i muči se sa povredama, tako da za ''kopljanike'' trenutno brani Remko Pasver, takođe golman koji je na pragu pete decenije života.

Iako Henderson vidi sebe kao prvog golmana Mančester junajteda u budućnosti, ne bi imao ništa protiv da ode na pozajmicu i brani standardno, jer su mu potrebni ozbiljni mečevi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA