≫ 

Gobeljić: Idemo po zaslužen prolaz i da pokažemo naš slavni klub u pravom svetlu

Crveno-beli protiv Brage traže osminu finala LE

  • 11
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak veče (21 čas) spuštaju zavesu na evropsku jesen, a rival u borbi za direktan plasman u osminu finala Lige Evrope biće Braga!

Crveno-beli su trenutno prvi u grupi i u slulaju pobede u Portugaliji tu će i ostati. Može Zvezda do prvog mesta i ako ne obed, ali onda Midtjiland ne sme da slavi u Bugarskoj.

- Svesni smo da se bliži kraj polusezone, ali isto tako i da moramo biti na visini zadatka do poslednjeg sudijskog zvižduka. Očekuje nas utakmica protiv Brage koja je kruna prvog dela sezone, sve je u našim rukama. Naporno smo radili tokom dosadašnjeg dela takmičenja kako bismo bili u ovoj poziciji, a sada je vreme da u Portugal odemo po zaslužen prolaz u narednu fazu takmičenja - istakao je Gobeljić i dodao:

- Mnogo nam znači što ne zavisimo od drugih ekipa, jasno nam je da u utakmicu od prvog minuta moramo ući koncentrisano i spremno da ostavimo srce na terenu svih 90 minuta. Radi se o ozbiljnoj ekipi, pokazali su to bezbroj puta ove sezone, ali smo mi u boljoj poziciji od njih. Daćemo sve od sebe da pritisak koji oni imaju pretvorimo u našu prednost i obezbedimo osminu finala Lige Evrope.

Govorio je Gobeljić i o podršci navijača koja je fudbalerima Crvene zvezde izuzetno bitna, naročito pred utakmice kao što je meč protiv Brage.

- Žao nam je što se utakmica igra na gostujućem terenu, sigurno je da bi to bio pravi spektakl na Marakani sa našim navijačima koji bi kao što i uvek naglašavamo bili dvanaesti igrač. Bez obzira na to osećamo njiihovu podršku, koja nam je izuzetno bitna. Svesni smo koliko možemo da ih obradujemo, svaki momak će ostaviti poslednji atom snage na terenu kako bismo to i učinili. Mi smo Crvena zvezda, idemo da pokažemo naš slavni klub u pravom svetlu i da učinimo svakog zvezdaša ponosnim. Pobeda je jedino o čemu razmišljamo, a zatim da sa našim navijačima proslavimo još jedan veliki uspeh – zaključio je Gobeljić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cepkajo

    7. decembar 2021 | 13:53

    Samo ti cuti i bolje da odes u pevace sa onom tvojom

  • Dobro

    7. decembar 2021 | 13:55

    bi bilo da ti ne ideš.

  • Дража

    7. decembar 2021 | 13:51

    Супер тебрице, само немој да добијеш црвени! 💪🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA