Nikad luđe grupe Lige šampiona: Nema mesta kalkulacijama, večeras pada odluka

Grupna faza Lige šampiona je došla do samog kraja – sreda je dan odluke, ali i dan za sastavljanje šampionskih tiketa

  • 11
Bajern, Barselona Foto: Tanjug/AP

Liga šampiona je tu, a poslednje kolo grupne faze donosi mnogo uzbudljivih utakmica, kao i odgovor na pitanje – ko će u osminu finala?

Evropski velikani imaju 90 minuta da reše svoju sudbinu u elitnom takmičenju, pa će se večeras saznati ko ide dalje, a ko se seli u Ligu Evrope. Određenim klubovima bi to došlo i kao vrsta utehe, pošto su u nacionalnim šampionatima u "debelom" zaostatku, pa hajde da vidimo šta kažu tabele i kalkulacije.

Ali, pre toga – obavezno preuzmite POTPUNO BESPLATNO bonus za kladjenje bez depozita jer ćemo vam pomoći i oko sastavljanja tiketa.

Juventus – Malme: Prva utakmica za večeras jeste između Juventusa i Malmea, a u Grupi H su stvari prilično jasne. Sa jednim bodom, Malme nema apsolutno nikakve šanse da ostane u Evropi, baš kao ni Zenit, a od ove utakmice zavisi da li će se Juventus naći na drugom ili prvom mestu. "Stara dama" je vezala dve pobede u Seriji A i u dobrom raspoloženju dočekuje Malme, koji je pre samo nekoliko dana osvojio titulu šampiona Švedske. Italijani su favoriti i zato vas čeka kvota 1.20.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Bajern – Barselona: Grupa E ima "dve sigurice". Dinamo Kijev je odavno otpisan, Bajern ide u osminu finala. Ako pretpostavimo da će Benfika pobediti Dinamo, računica je jasna – i Barselona mora da pobedi Bajern da bi išla dalje. Uverili smo se već da Ćavi nema čarobni štapić, a takođe smo sigurni i u to da je Rober Levandovski silno motivisan da baš Barsu eliminiše. U prethodnom duelu, Bavarci su bili više nego ubedljivi (3:0 na Kamp Nou) što im večeras daje ulogu favorita - kvota na pobedu Bajerna je 1.70.

PROMO KVOTA: Zenit – Čelsi, dvojka 1.60

Mančester junajted – Jang Bojs: "Đavoli" imaju sve u svojim rukama. Pobeda nad autsajderom garantuje prvo mesto, šta god Viljareal uradio protiv Atalante. A, imaju i novog trenera. Ralf Rangnik je već uneo neke promene, videli smo mnogo bolju odbranu Junajteda, a ako se u napadu oslone na Kristijana Ronalda – nemaju mnogo briga u ovom duelu. Jang Bojs ima samo četiri boda u ovoj grupu, dok je Junajted na prvom mestu sa deset bodova. Kvota 1.45 je na pobedu “đavola“.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

*Napomena: kvote su podložne promenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    8. decembar 2021 | 08:06

    Bajern daje bar 5 Barseloni

  • Djole

    8. decembar 2021 | 14:46

    Singliraću Zenit - Čelsi iz 1-2 na par hiljada pa kud puklo.

  • Vuk001

    8. decembar 2021 | 11:35

    Juventus ima da ih oduva a sa bet builderom u meridianu moze dobra kvota da se napuca uz golove.I plus uzivo sledeci gol i slicno,jedva cekam taj mec.Barsa cao cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA