Bomba u "beton ligi": Bivši igrač Zvezde potpisao za ''srpski Kolo Kolo''

Najpopularniji srpski klub u Čileu doveo kapitalno pojačanje

  • 8
Aleksandar Pantić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbalski klub Dobrava iz Žabara, sela koje se nalazi pokraj Šapca, dobio je veliko pojačanje u vidu Aleksandra Pantića.

Pantić je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a u Srbiji je nastupao još za Rad, Zemun, Obilić, Voždovac, Radnik i Sinđelić iz Niša. Što se tiče inostranih angažmana, novo pojačanje Dobrave nastupalo je za Omoniju i Alki iz Larnake. Iako je Pantić odavno fudbalski penzioner, sigurno da će svojim iskustvom doprineti boljim igrama kluba iz Žabara, u šta su uvereni i u ovom klubu.

- Prvo pojačanje, i to kakvo! Aleksandar Pantić! Dva puta je igrao za reprezentaciju Srbije, nosio je dres Zvezde, a sada dolazi u Žabar da svojim iskustvom pomogne Dobravi. Verujemo da ćemo sa njim biti mnogo jači i da ćemo uspeti da poremetimo planove mnogim ekipama u našem rangu - navodi se u objavi FK Dobrava na Instagramu.

Dobrava se takmiči u međuopštinskoj ligi ''Pocerina'' i trenutno zauzima sedmo mesto sa 17 osvojenih bodova.

Ovaj klub zanimljiv je po tome što ima grb identičan grbu slavnog čileanskog kluba Kolo-Kolo. Baš zbog toga se za Dobravu pročulo mnogo dalje od Srbije, pa su tako Čileanci sada postali veliki navijači kluba iz Žabara.

Opsednost Čileanaca srpskim niželigašem otišla je toliko daleko da su objave Dobrave na instagramu isključivo na španskom jeziku, kako bi Čileanci mogli da budu obavešteni o svemu što taj klub radi.

O Dobravi ste mogli da čitate i na našem portalu u martu ove godine, a ako ste to propustili, ovde možete pročitati izuzetno zanimljivu priču ljudi koji su pokrenuli klub u selu koje broji manje od 500 stanovnika.

Video: Radnik i Radnički - udarnički: Tuča na meču Superlige Srbije u sudijskoj nadoknadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA