Srbin sa trakom na Teatru snova: Matić kapiten Junajteda na utakmici Lige šampiona

Trener Ralf Rangnik potvrdio je da će naš fudbaler biti "šef" u poslednjem kolu grupne faze

  • 6
nemanja matić Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Matić biće kapiten engleskog kluba na meču Lige šampiona protiv Jang Bojsa, potvrdio je novi trener Ralf Rangnik.

Vest o tome stigla je na konferenciji za medije pred susret sa švajcarskom ekipom, a Matić je bio prisutan uz trenera kada je ovaj saopštio svoju odluku.

- To nije bio čak ni san kada ste u malom selu u Srbiji i imate samo jednu loptu godišnje. Možda sam sanjao da igram za Zvezdu, ali sada sam u Junajtedu. Ponosan sam na to. Nosim sve trake kući, a ova će biti uramljena - rekao je Matić.

Prvi kapiten tima, Hari Megvajer će preskočiti ovaj susret što će pružiti priliku nekadašnjem reprezentativcu Srbije da na teren izvede svoju ekipu.

Uz to, nemački stručnjak je istakao da će od starta meč započeti Doni van de Bek i Din Henderson. Podsetimo, Đavoli su već obezbedili prvo mesto u grupi i plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Video: Nemanja Matić trenira po paklenoj vrućini u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cibalija

    7. decembar 2021 | 18:20

    Respekt za velikog igrača i čoveka.

  • Dejan

    7. decembar 2021 | 20:13

    Nemanja drugi!!! Svaka čast brate.

  • Klijent

    7. decembar 2021 | 18:34

    Ovo je dokaz da je Mj prso kao tim, igrač koji nije standardan ni kod jednog trenera u Mj, bez ijednog valjanog trofeja, nosi kapitensku traku. Otjerajte Pogbu i njega, titule vam se smiješe a do tada......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA