≫ 

Korona kataklizma u Totenhemu: UEFA im ne dozvoljava da se odloži meč protiv Rena

Zaraženi su Son, Lukas Moura, Romero, Dejvis...

  • 1
Totenhem - Lids

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema su u velikom problemu pred poslednji duel grupne faze Lige konferencija. Veliki broj fudbalera zaražen je koronavirusom i neće moći da nastupe protiv Rena u četvrtak.

Prema najnovijim informacijama, oni su zatražili da UEFA odloži duel, ali je to odbijeno, jer je reč o poslednjem kolu i susreti moraju da se igraju u isto vreme. Prema pravilima evropske kuće fudbala, klub mora da ima 13 igrača na raspolaganju kako bi meč bio odigran.

Na poslednjem testu su pozitivni Ben Dejvis, Kristijan Romero, Lukas Moura i Son, dok su od prošle sedmice zaraženi Emerson Rojal i Brajan Hil.

Ren je već obezbedio plasman u dalju fazu takmičenja, dok Totenhem i Vitese imaju po sedam bodova, s tim da se holandski tim sastaje sa slovenačkom Murom koja nema nikakve šanse za plasman dalje sa tri boda osvojena upravo protiv engleskog kluba.

Da li će Totenhem doživeti pravu blamažu i ispasti iz trećeg po kvalitetu evropskog takmičenja već u grupnoj fazi i da li će neuspeh protiv Mure biti presudan?

Video: Cela tribina Totenhema izvadila telefone da snimi koreografiju Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 8. decembar 2021 | 07:08

    Они немају Миљка!Докторе Миљко, помагај ако Бога знаш!Спаси људе! Болест је у питању!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA