Boks meč ili Liga šampiona? U Portu sevale pesnice, rvački zahvati i crveni kartoni

Atletiko je slavio posle dosta bolje partije prikazane u drugom poluvremenu

  • 0
Atletiko Madrid. tuča

Foto: Twitter / Printscreen

Fudbaleri Atletika napravili su mini-senzaciju, pošto su uspeli da se sa poslednjeg mesta grupe pred poslednje kolo popnu na drugo i tako obezbede nastavak sna u Ligi šampiona. Golovi Grizmana, Koree i De Paula omogućili su Jorgandžijama pobedu protiv Porta (1:3) uz poraz Milana protiv Liverpula (1:2) prolazak u nokaut fazu.

Ali ovaj duel ostaće u senci nekoliko zaista nesportskih poteza, što je blaga reč za sve što se dešavalo u periodu između 67. i 73. minuta na terenu "Dragaa". Sevali su udarci, pesnice, bilo je mnogo koškanja i rvačkih zahvata, a sudija Klermon Turpan je sa svojim pomoćnicima imao pune ruke posla.

Prvo je u 67. minutu posle rvačkog zahvata isključen Janik Karasko. Sve se dešavalo pred očima francuskog arbitra, koji je bukvalno samo izvadio crveni karton i poslao fudbalera gostujuće ekipe u svlačionicu. Delovalo je da će to biti kraj uzavreloj krvi fudbalera sa Pirinejskog poluostrva, ali...

Za novi, još veći haos se postarao Vendel koji je u 70. minutu udario Kunju u predelu vrata i samim tim ostavio svoje saigrače na cedilu. Usledila je velika kavga pored terena, umešali su se svi sa klupe i jednog i drugog tima i sve je potrajalo nekoliko minuta. Nakon svega, isključen je i Markezin.

 

Nije da se ovo nije očekivalo,  uzimajući u obzir žar borbe i važnost utakmice, ali svakako nije nešto što je lepo videti na fudbalskim terenima.

Video: Milenković: Kako je Srbija zaustavila Ronalda i šta im je Piksi još u martu rekao za Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA