≫ 

Tadićev saigrač ušao u istoriju LŠ, ovo je uspelo jedino još Ronaldu

Priliku da im se pridruži imaće Robert Levandovski u sredu veče

  • 0
Sebastijan Ale Foto: AP/Tanjug

Kada je iz Vest Hema prešao u Ajaks, mnogi su rekli da je karijera Sebastijana Alea u silaznoj putanji! Međutim, napadač Obale Slonovače trenutno igra sezonu života, možda čak i bolju od one koju je sa Lukom Jovićem, Mijatom Gaćinovićem i Filpom Kostićem imao u Frankfurtu!

Naime, Ale je u utorak veče postao tek drugi fuidbaler u istoriji Lige šampiona koji je na svih šest mečeva grupne faze postigao gol. To je jedino pošlo za nogom još Kristijanu Ronaldu u sezoni 2017/18, dok će priliku da im se pridruži u sredu veče imati Robert Levandovski.

Ale je iz penala bio strelac prvog gola za Ajaks u pobedi nad Sportingom, a dao ih je ukupno 10. Čak pet Portugalcima u dva meča, zatim tri Bešiktašu i dva Dortmundu koji žarko želi da ga dovede na leto.

Vredi pomenuti i to da je i sam Ajaks ušao u istoriju, jer je jedini holandski tim koji je na svih šest mečeva u grupi ostvario trijumfe. Ovaj poslednji je bio bez kapitena tima Dušana Tadića.

Video: Tadić bi posle Ronalda hteo da teši i Mesija: Sad nam više nije važno protiv koga igramo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA