≫ 

Zvezda dobila novu prostoriju, pogledajte kako izgleda "Skajboks" na Marakani

Pored toga, crveno-beli su i renovirali službeni ulaz

  • 4
FK Crvena zvezda SkajBoks Printskrin: Youutbe/ Zvezda TV

Kako na terenu, gde je tim Crvene zvezde poslednjih nekoliko godina poprilično renoviran u smislu kvaliteta, što se da videti i po rezultatima u Evropi, čelnici najtrofejnijeg srpskog kluba uporedo rade i sa modernizacijom stadiona "Rajko Mitić."

Činjenica je da je popularna Marakana iz godine u godinu dobijala "novo ruho" u svakom smislu, počevši od kvaliteta same trave na terenu do renoviranja samog objekta, a infrastruktura na najvećem srpskom stadionu unapređena je i pred nedavni duel sa Ludgorecom u Ligi Evrope.

Naime, Marakana je nedavno dobila novu prostoriju! U pitanju je Skajboks koji se nastavlja iz lože "Bora Kostić" i koji je zastakljen.

- Upravo sa ovog mesta može se pratiti utakmica, a komfor u samom Skajboksu je na visokom nivou, što onima koji prate utakmice iz ove prostorije pruža dodatno zadovoljstvo i uživanje - poručili su iz Zvezde.

Pored Skajboksa, Zvezda je u potpunosti renovirala i službeni ulaz koji je dobio moderan izgled, a kako sve to sada izgleda možete pogledati i u video snimku ispod.

Video: Renoviranje stadiona Zvezdine filijale za 100 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA