Udineze zvanično otpustio trenera, Stanković jedan od trojice kandidata za klupu

Hoće li trener Zvezde ipak na zimu u Seriju A?

  • 9
Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Čelnici Udinezea otpustili su trenera Luku Gotija posle poraza od Empolija u ponedeljak, a jedan od trojice kandidata da ga zamene jeste i Dejan Stanković!

Italijanski mediji su u utorak veče javili da je trener Zvezde jedna od opcija ako Goti ode, a u međuvremenu je porodica Poco, koja inače drži klub, odlučila da smeni pomenutog stučnjaka posle sastanka u utorak veče.

Bivši trener Granade Pako Hemez je jedan od pikova Udinezea, drugi je Rolano Maran koji je trenirao Kaljari, a Stanković je tu kao opcija broj tri. U međuvremenu, klub će voditi Gabrijele Ćiofi.

Stanković je, podsetimo, bio velika želja Sampdorije, ali je odustao od selidbe u Đenovu - iako su mediji pisali da je to gotova stvar. Jedan od razloga je svakako i taj što je prvi čovek kluba iz Đenove Masimo Ferero uhapšen, da bi nešto kasnije podneo i ostavku.

Što se tiče Udinezea, Stanković je svojevremeno radio tamo kao pomoćnik Andrei Stramaćoniju i čak je dovodio Zebre na Marakanu, na prijateljski meč sa Zvezdom 2014. godine kada se zvanično oprostio od crveno-belog dresa.

Podstimo, Sztanković je tada skinuo trenerku Udinezea i u 35. minutu ušao na teren, te kako kapiten predvodio Zvezdu  do kraja poluvremena. Srpski šampion je tada slavio golom Bogdana Planića u 7. minutu sa 1:0.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soda

    8. decembar 2021 | 12:16

    Od kad ovakvi treniraju klubove i od kad nam je takav i igrački kadar od tad su i stadioni prazni,nikog ne zanima fudbal u Srbiji.

  • Avs

    8. decembar 2021 | 09:39

    Pa nek ide više. Od kad je došao,malo po malo on ide.

  • Ndndn

    8. decembar 2021 | 10:13

    Ajde da se kladimo da nece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA