≫ 

Čudna odluka OFK Beograda: Završili polusezonu na 1. mestu, pa se rastali sa trenerom

Razlog je nemogućnost dovođenja igrača, koje bi trener Anđelković želeo

  • 3
Hajduk Lion - OFK Beograd Foto: Milena Đorđević

''Romantičari'' sa Karaburme se polako vraćaju na veliku scenu domaćeg fudbala. OFK Beograd je trenutno prvoplasirana ekipa u Srpskoj ligi Beograd, a ako bi ostali na tom mestu do kraja sezone, plasirali bi se u Prvu ligu Srbije. Međutim i pored dobrih rezultata, klub i trener Miodrag Anđelković sporazumno su se rastali.

Nakon sastanka predsednika OFK-a Stevanovića i, sada već bivšeg trenera, Anđelkovića doneta je zajednička odluka o prekidu saradnje. Tačan razlog objasnio je Anđelković u izjavi za sajt kluba.

- Imao sam konstruktivan sastanak sa predsednikom Stevanovićem, koji je moj dugogodišnji prijatelj, gde smo analizirali do sada učinjeno i gde sam predstavio svoje planove i mišljenje za nastavak sezone. Da bih garantovao ulazak u viši rang na kraju šampionata moj stav je da nam treba još pojačanja da bismo ojačali konkurenciju za još bolji rad na treninzima. Ne potcenjujem sadašnje igrače, mislim da su najbolji u ligi, ali da bih garantovao prvo mesto znam da su nam pojačanja, koja sam na sastanku predstavio, potrebna. Iznet je stav da u ovom trenutku klub ne može da dovede željene igrače i mi smo se sporazumno i prijateljski rastali - rekao je popularni ''Burek''.

Miodrag Anđelković je bio fudbaler OFK Beograda, a mesto šefa stručnog štaba preuzeo je u oktobru 2020. godine. Kako sam kaže biće na usluzi klubu i u budućnosti.

- OFK Beograd je zaista moja druga kuća i ne znam kako bih se pojavio na stadionu da se sezona ne završi uspešno. Raspoloživ sam klubu za šta god da treba - zaključio je Anđelković.

Video: Plava unija ušla na tribinu na poluvremenu: Pale prozivke, pa zaletanje na Taurunum bojse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA