≫ 

Jović pokazao Bejlu i Azaru da je sve moguće u Realu

Španski mediji hvale srpskog napadača

  • 3
Luka Jović, FK Real Madrid Foto: Jose Miguel FERNANDEZ / AFP / Profimedia

Činjenica je da je Luki Joviću trebalo dosta vremena da se navikne na dres Reala i prilagodi na život u Madridu, ali je srpski reprezentativac uspeo da istraje, izbori se sa "demonima" i u poslednje dve utakmice pokaže da se čekanje isplati.

Jović je u utorak veče upisao svoj prvi start ove sezone, dok je prethodno ušao sa klupe protiv Real Sosijedada (2:0) i upisao je gol i asistenciju u trijumfu "klraljevskog kluba" za ubedljivo prvo mesto na tabeli Primere.

Za partiju protiv Intera dobio je pohvale Karla Anćelotija, ali i španskih medija koji su na zanimljiv način analizirali igru Srbina tekstom da je "Jović pokazao Azaru i Bejlu da je sve moguće u Realu."

- Jović je igrao jako dobro, pomagajući celom timu ne samo u napadu, već i u iznošenju lopte - rekao je Anćeloti za srpskog napadača, a potom poručio da bi Jović mogao da zaigra protiv Atletika:

- Ako Karim (Benzema) ne bude dobro, on će igrati u derbiju. Videćemo!

Real će u gradskom derbiju dočekati Atletiko u nedelju veče od 21 čas, a trenutna situacija na tabeli kaže da Jorgandžije za "kraljevskim klubom" zaostaju čak 10 bodova. Ukoliko izgube, snovi i odbrani titule su verovatno gotovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    8. decembar 2021 | 12:46

    Luka Jovic je odlican napadac. Al real je ikipa koja voli da dominira i da ima kontrolu nad loptom i traze se od svih igraca da budu perfektni na lopti. Dok je Jovic klasican napadac koji ne ucestvuje puno u kreiranju igre.

  • zdravko

    8. decembar 2021 | 17:59

    To je Srbin kad inat proradi gazi. Brate volimo te i zelimo ti sve najbolje.Mlad si i jos ces nas usreciti🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Nexxx

    8. decembar 2021 | 17:08

    Sreta sto onu sansu sinoc protiv intera nije krunisao golom. A

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA