Jojić pred Anortozis: "Verujem da se oni neće pitati! Navijači, obucite se toplo"

Vezista crno-belih izneo svoja očekivanja pred meč Lige konferencija

  • 4
Miloš Jojić

Printskrin: Youtube/fkpartizan

Pred Partizanom je u četvrtak "meč jeseni", jer u goste stiže kiparski Anortozis koji ne sme da slavi u Humskoj ukoliko crno-beli žele i na proleće da igraju u Evropi!

Partizan posle pet kola ima sedam bodova, dva manje od Anortozisa koji su na Kipru "tukli" sa 2:0. Računica je jasna, izabranici Aleksandra Stanojevića će u 1/16 fionala Lige konferencija i sa remijem, jer ih u tom slučaju ne može stići ni estonska Flora.

- Došli smo do kraja grupne faze, očekuje nas poslednja utakmica. Mi odlučujemo o sebi sami, igramo na našem stadionu, pred našim navijačima i nadam se da ćemo se svi radovati. Od malena u Partizanovoj školi se kod nas očekuju samo pobede, većina nas se već u omladincima navikla na taj pritisak i sa tim se nosimo jako dobro, bar tako izgleda. Ne razmišljam mnogo o rivalu, usmereni smo na nas i naš kvalitet. Ako budemo pravi, verujem da se oni neće pitati - rekao je na konferenciji vezista Partizana Miloš Jojić:

Od priprema sam dizao formu, trudim se da održim kontinuitet, osećam se dobro, motivisan sam na svakom treningu, da li nešto može da se očekuje na terenu ću dati kao i uvek više od 100 odsto. Da li ću ja ili neko od kolega biti strelac, to je nebitno. Bitno je da se ostvari zajednički cilj.

Uporedio je Jojić i mladog Marka Milovanovića, koji je dao dva gola u poslednja dva meča za crno-bele, sa nekadašnjim napadačem kluba iz Humske Aleksandrom Mitrovićem.

- Po građi su slični, jako su vredni, dosta rade. Marko ide uzlaznom putanjom, dve poslednje utakmice je krunisao golovima, na njemu je težak put da dostigne Mitra, ali neka mu to bude motivacija.

Imao je i poruku za navijače.

- Zbog te važnosti utakmice, šef je rekao da su nas navijači faktički uveli u takmičenje. Znam da je hladno, neka se obuku toplo i neka dođu da nas podrže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    8. decembar 2021 | 18:06

    Pazi na frizuru treba da nosiš češalj u džepu od šertca..

  • Rade

    8. decembar 2021 | 19:28

    Pa i treba da se utople ti kako igraš mi se smrznemo i na +30.

  • 9. decembar 2021 | 09:36

    Како се неће питати?Они почињу са 11 а и ви са 11 играча.!А лопта је округла! Ако будете калкулисали и играли ко бабе, збогом пролеће!Можете полако планирати одмор а ти Јоја полако пензију!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA