≫ 

Veterani Partizana i Zvezde igraju za Radovana Radakovića

Humanitarni meč će se odigrati u petak u zemunskoj dvorani ''Pinki''

  • 1
Radovan Radaković Foto: MN Press

Sredstva za lečenje Radovana Radakovića još uvek nisu skupljena, pa će bivši fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrati meč humanitarnog karaktera u kom će postojati samo jedan cilj - što veći prihod za lečenje nekadašnjeg golmana Partizana.

Inicijativu za odigravanje utakmice pokrenuo je Albert Nađ, a uz njega na terenu će se naći Ivica Kralj, Nenad Milijaš, Zoran Bata Mirković, Danko Lazović, Radovan Krivokapić, Vladimir Dišljenković, Igor Duljaj i drugi.

Radakovićev kolega, takođe bivši golman Partizana, Ivica Kralj pozvao je javnost da se uključi u prikupljanje sredstava.

- Situacija u kojoj se Radaković nalazi je takva da moramo svi da se uključimo kako bismo mu pomogli. Udružili smo se bez obzira ko za koga navija i ko je gde igrao, jer u ovom trenutku to ne sme da bude važno. Cilj nam je da alarmiramo ljude i da se što više njih uključi u akciju kako bi Radaković dobio svu neophodnu medicinsku pomoć - rekao je Kralj.

Bivši fudbaler, a sada član stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Milijaš veruje da će odziv publike biti na zadovoljavajućem nivou.

- Želimo da pomognemo Radovanu, a ujedno i da našim primerom utičemo na druge. U petak ćemo odigrati humanitarni meč, a svako ko dođe u Zemun će moći da pomogne koliko može. Da li dobrovoljnim priligom ili slanjem humanitarne SMS poruke uopšte nije bitno. Verujem da će odziv biti dobar i da ćemo svi zajedno uspeti da pomognemo našem kolegi da ozdravi - rekao je Milijaš.

Utakmica je na programu u petak 10. decembra sa početkom od 19 časova i 30 minuta, dok će ulaz biti moguć od 19 sati. Ulaznice se neće naplaćivati, već će na ulazima biti postavljene kutije u kojima će svako moći da ostavi dobrovoljni prilog.

Prenos utakmice obezbeđen je na TV Arena Premium 3.

Video: Bata Mirković o Radovanu Radakoviću: Ide na bolje, verujemo da će pobediti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šumadinac

    8. decembar 2021 | 15:42

    Šta je sa Zemunom i Radnički Kg kod njih nije igrao.SRAMOTA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA