≫ 

Deki izabrao, ovo su igrači koje vodi na meč istine protiv Brage

Kao što je već rečeno, letošnja pojačanja Dioni i Falko nisu na spisku, koa ni Sanogo

  • 7
FK Novi Pazar, FK Crvena zvezda Foto: ATA Images

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju meč sezone za ostanak u jačoj evropskoj konkurenciji, rival je Braga, a trener Beograđana Dejan Stanković na megdan Portugalcima vodi "okrnjen" sastav, bez trojice stranih igrača.

U avionu nije bilo mesta za otpisanog Dionija, van tima je i Falko, a nema ni Sanoga koji jedini od ove trojke fizički nije u stanju da igra, jer se nije oporavio od povrede.

Stanković će u Bragi računati na sledeće igrače.

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić

Odbrana: Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić

Vezni red: Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Mirko Ivanić, Petar Stanić, El Fardu Ben, Aleksandar Katai

Napad: Rišairo Živković, Milan Pavkov i Marko Lazetić.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu u grupi F sa 10 osvojenih bodova, Braga je na 9, Midtjiland na 8, a Ludogorec na 1.

Fudbaleri Zvezde su obezbedili evropske bitke i na proleće, samo je pitanje da li će put nastaviti u Ligi Evrope ili će se preseliti na kolosek Lige Konferencije. Remi ili pobeda garantuju Beograđanima Ligu Evrope na proleće, pa čak i poraz u slučaju da Danci ne pobede u Bugarskoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Dejan Stanković o tome ko je folirant u Zvezdi, a ko pravi igrači sa karakterom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA