Aguero se "baškari" u Dubaiju: Zgodna devojka i luksuzni automobili su lek za srčane probleme

Argentinski fudbaler pokušava maksimalno da iskoristi period oporavka

  • 0
Serhio Aguero Foto: Instagram / Printscreen / @sergioaguero

Slavnom argentinskom fudbaleru, Serhiju Agueru nedavno su posle meča protiv Alavesa dijagnostikovani problemi sa srčanim mišićem zbog kojih će verovatno morati da završi karijeru nakon što se uhvatio za pluća i pao na zemlju tokom pomenute utakmice.

Ta vest došla je prilično šokantno za sve ljubitelje fudbala, pa je zato prilično umirujuće videti kako je sa njim sve kako treba i kako se odmara u Dubaiju sa svojom devojkom, Sofijom Kalceti.

Pred njim je svakako dug period oporavka, a dane odmora iskoristio je da poseti Dubai, gde je par objavio nekoliko video snimaka sa raznih lokacija, između ostalog i u nekim skupocenim automobilima marke Ferari Monca SP2.

Sofija i Aguero su čak viđeni kako zajedno treniraju u teretani, a isto tako je dosta pažnje privukla fotografija para koji na vrhu zgrade radi vežbe sa prelepom panoranom Dubaija. Devojka argentinskog fudbalera je sve to uredno objavljivala na društvenim mrežama i hvalila se lagodnim životom.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA