≫ 

Trener Brage uveren u prolaz dalje: "Zvezda je na istom nivou, ali zato smo mi mnogo bolji"

Portugalci pucaju od samopouzdanja pred susret poslednjeg kola

  • 14
Karlos Karvaljal

Foto: MN Press

Fudbaleri Zvezde sutra će se u večernjem terminu sastati protiv Brage u odlučujućem meču za plasman u plej-of Lige Evrope. Samo pobeda garantuje crveno-belima mesto u završnici ovog takmičenja uz remi, a u slučaju poraza moraće da gledaju ka Bugarskoj i da se nadaju da Midtjiland neće pobediti Ludogorec.

Trener Brage, Karlos Karvaljal je optimista pred duel sa crveno-belima i kaže da je njegov tim mnogo bolji u daleko pogodnijoj formi nego onda kada je gostovao u Beogradu.

- Crvena zvezda je na istom nivou kao kada smo odigrali meč u Srbiji, dok smo mi mnogo bolji nego tada. Preživljavamo dobar period, postižemo golove, igramo napadački, stvaramo šanse, imamo balans i samopouzdanje. Ako budemo prikazali najbolje izdanje, bićemo prvi u grupi - rekao je trener Brage.

Svestan je da crveno-beli mogu da ostvare svoj cilj i lidersku poziciju, čak i ako ne uspeju da slave u Portugaliji.

- Njima prolaz dalje garantuju dva rezultata, pa će imati opciju više. Ali imaćemo i mi, jer smo izbalansiran tim i možemo da pobedimo samo ako budemo imali ravnotežu. Protivnička ekipa je vrlo borbena, ali takođe i potcenjena - istakao je Karvaljal.

Braga ne može da se pohvali malim brojem povreda, naprotiv. Zbog svega toga se sumnja da će se na terenu sutra naći Tormen, Al Musrati i Galeno. Sva trojica su doduše trenirala, ali nisu 100% u formi.

Zvezda posle pet kola u grupi ima bod više od Brage i dva od Midtjilanda, međutim problem je taj što ima gori međusobni skor u odnosu na Dance, što najviše i komplikuje situaciju u grupi u kojoj se nalaze crveno-beli.

Video: Stanković: Murinjo mi je rekao finale je za dobiti, a ne za igrati, a ovo je za nas finale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. decembar 2021 | 19:25

    Слична песма вашег тренера репрезентације, па га Пикси поклопио...прво скочи...Звезда је првак света а ви сте сенка великих у вашој лиги...

  • DelijaCh

    8. decembar 2021 | 19:18

    I portugalski selektor bio isto ubedjen u prolaz...

  • Dejan

    8. decembar 2021 | 18:59

    Nema tu šta, Braga je dobra ekipa, na 4 poziciji je u Portugalu. Obe ekipe imaju svoje prednosti i svoje mane. Neka pobedi bolji, a ja se nadam da će to biti Zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA