Korona "pobedila" u Londonu, odložena utakmica između Totenhema i Rena

Zbog prevelikog broja zaraženih u sastavu Totenhema, UEFA je uslišila želju Engleza da se meč pomeri

  • 1
Fudbal Premijer liga Totenhem Aston Vila Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema i Rena neće izaći na teren sutra u okviru Lige konferencija. Razlog je onaj o kojem se već nekoliko dana polemisalo - korona u redovima domaćeg sastava.

Previše zaraženih nateralo je čelnike takmičenja da pomere ovaj duel na zahtev Totenhema. Već od ranije bilo je poznato da su zaraženi Lukas Moura, Hjong-Min Son, Romero, Dejvis i mnogi drugi. Faktički, Spursi ne bi imali ni dovoljno igrača da se suprotstave Francuzima.

UEFA nije želela da se gleda nešto slično skaradnim scenama iz Portugala sa meča između Belenenseša i Benfike, pa je susret pomeren za neodređen datum.

- Vode se razgovori sa predstavnicima UEFA i obavestićemo javnost kada budu poznate nove informacije oko termina - saopšteno je iz Totenhema.

Njima je ovo presudan meč za plasman u narednu fazu Lige konferencija. Imaju isti broj bodova kao holandski Vitese i samo pobeda im znači sigurno proleće, jer u poslednjem kolu Holanđani igraju sa Murom.

Podsetimo, odložen je i susret između Atalante i Viljareala večeras u Ligi šampiona, a razlog su obilne snežne padavine u Bergamu.

Video: Svaka čast svima #1: Đoković da prepliva do Australije i Savić da najede vaterpoliste belog luka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA