≫ 

Mladen Krstajić ima novi posao: Preuzeo klupu velikana koji igra proleće u Evropi!

Makabi je zvanično saopštio da je bivši selektor Srbije novi šef stručnog štaba

  • 21
Mladen Krstajić Foto: MN Press

Velikan izraelskog fudbala, Makabi iz Tel Aviva, doveo je Mladena Krstajića na svoju klupu! Bivši selektor preuzima klupu trenutno četvrtoplasiranog tima u Izraelu, nakon što je prethodno dobio otkaz u TSC-u, koji je on ironično prokomentarisao.

Posle toga su se pojavljivale informacije da je kandidat za klupu reprezentacije Nigerije, ali je na kraju ipak završio u klupskom fudbalu.

Makabi je zvanično potvrdio ovu vest na svom zvaničnom sajtu, a predsednik kluba Mič Goldahar poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru i bivšem selektoru naše reprezentacije.

- Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška - rekao je Goldahar za klupski sajt.

Makabi je najtrofejniji tim iz Izraela, 23 puta bio šampion Izraela i 24 puta je osvajao Kup ove zemlje. Ove sezone igra očajno u domaćem prvenstvu, pa će Krstajić pokušati da ih vrati u vrh tabele i borbu za titulu. Ipak, Makabi je u Evropi pružao bolje partije i izborio je proleće u Ligi konferencija, pa će Krstajić imati priliku da se pokaže i u Evropi tokom proleća.

Video: Nastasić za Telegraf otovoreno o Krstajiću: Evo zašto nije otišao na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    9. decembar 2021 | 09:54

    E jesu se usrecili...

  • Baster

    9. decembar 2021 | 10:07

    Ovo mogu samo menadžeri..

  • Армаггедон

    9. decembar 2021 | 10:42

    Горег тренера нисмо имали а менаџери га уваљују по целом свету. Човек нула и тренер нула ,е сад које друге квалитете има незнам.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA