Lane Jovanović poziva decu da besplatno treniraju fudbal u Novom Sadu i okolini

Otvoreni čas je 12. decembra u 12 časova u balonu SC "Medžik", a proslavljeni napadač biće specijalni gost

  • 6
Akcija besplatne škole sporta, Mozzart Foto: Soultime media

Pod sloganom "Talenat nema cenu" kompanija Mozzart nastavlja akciju Besplatne škole sporta! Ovoga puta lokacija je Novi Sad sa okolinom, a nova školica fudbala realizuje se u saradnji sa FK Vojvodina, odnosno njihovom fudbalskom bazom "Vošini klinci".

U nedelju 12. decembra u 12 časova balon SC "Medžik" biće domaćin dece iz Novog Sada i okoline koji će na otvorenom času fudbala pokazati da talenat nema cenu i postati članovi Besplatne škole sporta.

Akcija besplatne škole sporta, Mozzart Foto: Promo

Specijalni gost FK Vojvodine i Mozzarta biće proslavljeni srpski fudbaler Milan Lane Jovanović koji je noseći dres novosadskog kluba i počeo da pokazuje raskošan talenat.

-Akcija je prava, čestitam Mozzartu na ideji. Verujem da će se mnogo dece odazvati i videti koliko je lako zaljubiti se u fudbal. Pozivam klince da se prijave u što većem broju pa da u nedelju zajedno tresemo mreže - istakao je legendarni napadač Vojvodine, Standarda, Anderlehta, Srbije…

Akcija besplatne škole sporta, Mozzart Foto: Soultime media
Akcija besplatne škole sporta, Mozzart Foto: Soultime media

Pozivi su upućeni deci rodjenoj od 2013. do 2016. godine, a najmladji Novosadjani dobiće priliku da pokažu da je i njima fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu!

Po okončanju otvorenog časa deca će šest meseci moći da treniraju na sledećim lokacijama: Novi Sad, Temerin, Bački Jarak, Kać, Sremski Karlovci i Sremska Kamenica. I to bez plaćanja članarine!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh kad se samo setim

    9. decembar 2021 | 16:39

    Dodjem na trening, dobijem kopacke, dres i izdajem na teren a posle nedelju dana trener kaže "donesi dve slike i krstenicu", posle treninga čaj i trčeći kući jedva čekajući da osvane novi dan... E vidiš tad je igrao onaj ko zna a ne onaj koji može, grejao sam klupu ali svim boljim od sebe i nikada mi nije bio problem a onda uđoše puste pare u dečije živote i ugasile su se velike ljubavi prema lopti i terenu... :-(((

  • Ganimed

    9. decembar 2021 | 12:17

    Nema potrebe da ih zoves besplatno, za par godina iako budu talenti a roditelji ne budu imali para samo ces tom detetu snove da uništis. Znam iz priloženog od strane sestrica, morao je dečko da menja klub da bi mogao da igra jer otac nije imao da plati.

  • Sara

    9. decembar 2021 | 14:18

    Steta sto nisu i starija deca ukljucena,imam dva izuzetno talentovana unuka od 14 godina,nemaju gde a ni novca da treniraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA