≫ 

Navijači OFK Beograda pomažu Kipranima pred Partizan, okupljaju ih na Karaburmi

Navijači ova dva kluba u bratskim odnosima

  • 7
OFK Beograd - Anortozis, navijači

Foto: Printscreen/anorthosis24.net

Fudbaleri Anortozisa dobili su pomoć u Srbiji pred meč sezone protiv Partizana u kojem vode bitku za evropsko proleće i prolazak u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Naime, oko 700 navijača Anortozisa stiglo je u Beograd, a među njima će biti i navijači OFK Beograda, koji imaju bratstvo sa Anortozisom, kao i sa navijačima Dinama iz Moskve, koji su takođe najavili dolazak u Beograd.

Navijači i klub sa Karaburme odlučili su da stave Kipranima na raspolaganje svoj stadion uoči meča, pa će tako gosti da se okupe upravo na stadionu OFK Beograda, gde će biti "zagrevanje" pred utakmicu, a gde će takođe navijači OFK Beograda da im požele dobrodošlicu.

U 16.30 navijači će organizovanim autobusima krenuti put Humske.

Podsetimo, policija je Kipranima zabranila korteo kojim su hteli da dođu do Humske, jer se u blizini u Pioniru igra meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa, pa je iz bezbednosnih razloga otkazan "marš" Kiprana kroz Beograd.

Takođe, Partizan ih je obavestio da će svim navijačima gledati dokumenta na ulazu i da oni koji imaju kiparska dokumenta ne mogu da uđu na stadion, ako nemaju kartu za gostujući sektor.

Video: Grobari se uz transparent i bakljadu oprostili od legendarnog Moce Vukotića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milorad

    9. decembar 2021 | 15:38

    Bravo Ofkovci i treba pomoci pravoslavnoj braci🇷🇸

  • Hogar

    9. decembar 2021 | 16:32

    A nekad su bili "Romantičari", verujte da sam odgledao minimum 200 utakmica na Karaburmi l id Olimpije, pa Čelika, Hajduka, Dinama, Vardara, Slobode, Veleža.... a sada mi je žao što nema više tog kluba, Sanija, Petka, Joška, Kalija....... Ovo su obične podg....... Terzine muve.

  • I TI SINE BRUTE

    9. decembar 2021 | 17:51

    TERZICEVA muljatorska taktika . SRBIJO STIDI SE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA