Vlahoviću, samo nemoj tamo! Legende Serije A daju savet Srbinu gde da nastavi karijeru!

Spsski as je savete dobio od Antonija Kasana, Kristijana Vijerija i Danijelea Adanija

  • 12
Dušan Vlahović Foto: Marko Jovanović

Srpski fudbaler Dušan Vlahović zavrpio je u subotu ujutru na naslovnoj strani renomiranog lista "Gazeta delo Sport", ali ne zbog utakmice koju Fiorentina od 15 časova igra sa Salernitanom - već zbog nove priče oko prelaska u Juventus!

Naime, "Gazeta" tvrdi daje Juve poslao ponudu za Srbina i da se nadaju da bi na leto sledeće godine mogli da ga kupe, dok legendarni napadač Serije A, Kristijan Vijeri i Antonio Kasano, daju savet Vlahoviću da ne ide u Torino.

U suštini, njihov predlog je da Vlahović karijeru nastavi bilo gde - samo ne u Italiji! Kasanu i Vijeriju društvu u studiju "BoboTV" ravio je nekadašnji defanzivac Danijele Adani, a najprecizniji savet je potekao iz usta samog Kasana.

- Mora da izabere Pepa Gvardiolu! Ne znam da li je sada spreman da igra za Mančester Siti, ali za godinu dana će biti i dostići će Halandov nivo. Ako sa 20 godina nađeš trenera koji ne zna da radi sa tobom, tvoj rast se zaustavlja.

Vijeri i Adani su podržali Kasanove reči, dok je ovaj poslednji poručio:

- Može da izabere i Kontea i pređe u Totenhem. S njim bi orastao kao Lukaku u Interu - poručio je nekadašnji defanzivac.

Podsetimo, Vlahović je nedavno dao ekskluzivni intervju za Telegraf u kom je indirektno poručio da bi voleo da do leta ostane u Firenci i pomogne klubu da se domogne Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    11. decembar 2021 | 10:44

    Pa ljudi su u pravu u potpunosti. Kao prvo mora zaista odabrati pravog trenera, koji će mu pomoći u daljem razvitku, a isto tako i klub i ligu odredjenog kvaliteta, gdje moze dalje napredovati i igrati u konstanti. A kao drugo mora znati, da ako ode u Juve, neće biti dobro zapamćen kod Filorentininih navijača. Ovo drugo mozda i mije toliko bitno na oko, ali vjerujte da znači jednom igraču tokom karijere.

  • Уки

    11. decembar 2021 | 11:34

    Ти дечко да пређеш у ЗВЕЗДУ ТО ТИ ЈЕ НАБОЉЕ РЕШЕЊЕ

  • Goran

    11. decembar 2021 | 10:40

    Pa valjda se pita i neko od menadzera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA