≫ 

Ćavijeva Barsa opet kiksnula, tinejdžeri su prve zvezde ekipe, ali malo je to i za Osasunu

U lošem nizu su Katalonci

  • 2
FK Osasuna - FK Barselona Foto: Tanjug/AP

Barselona posrće li posrće, gubi utakmice, u najboljem slučaju uspe da odigra i nerešeno. Posle dva vezana poraza (Betis, Bajern), Ćavijeva ekipa izborila je samo 2:2 u Pamploni sa Osasunom, još više se distancirala od vodećih pet ekipa...

Nedostajalo je i sreće Barsi danas, vodili su gosti do 86. minuta, a onda, u trenucima loše defanzivne postavke i nepažnje, kapitulirali: kaznio ih je izuzetno silovitim i preciznim udarcem po zemlji Avila, za delirijum u Pamploni.

U slavljeničkom buketu bio je i Darko Brašanac, koji je i danas bio od starta u ekipi Osasune.

Tako je domaći sastav anulirao prednost Katalonaca koju su gostima doneli tinejdžeri Niko Gonzales (19) i Abdel Ezalzuli (19). Obojici su to bili prvi seniorski golovi!

Marokanac Ezalzuli, Barsin novi senzacionalni tinejdž adut, pogodio je efektno za 2:1, i vođstvo favorita petnaestak minuta pre kraja Laknulo je tada Ćaviju, slutlo je na tri boda, međutim mnogo je još posla pred legendarnim asom kako bi ovakve utakmice rutinirao u pobede.

Pogledajte sjajan potez Marokanca, majstorski je dohvatio loptu na drugoj stativi i "spakovao" je u mrežu posle kontraudara gostiju kojem je prethodila sporna situacija u kaznenom prostoru Barse - Buskets je igrao rukom. Sudija nije reagovao, usledila je kontra i efektna završnica Ezalzulija.

Prethodno, navijači na "El Sadaru" su videli dva gola u roku od samo dva minuta u prvom poluvremenu, rekosmo da je Niko pogodio za goste, a za Osasunu Garsija, za egal koji je, do kraja samo upotpunjen sa još golom na obe strane.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    12. decembar 2021 | 19:10

    Da bi stali na zdrave noge, Barsa mora prvo da otera golmana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA