Drama u klubu srpskog reprezentativca: Navijači upali u autobus i pretukli fudbalere

Veoma teške trenutke proživljava Legija iz Varšave

  • 4
Filip Mladenović, Legija Varšava Printskrin: Youtube / Ekstraklasa

Otkad je sveta i veka, otkad fudbal postoji, mnogi klubovi su dožiljavali teške trenutke. Međutim, situacija u kojoj aktuelni šampion pada na poslednje mesto na polovini šampionata je veoma retka, ali i to se desilo. Legija iz Varšave, gde nastupa srpski reprezentativac Filip Mladenović, nalazi se na poslednjem mestu posle 16 kola.

To ne bi bilo toliko strašno, ali Legija je najpoznatiji klub iz ove zemlje i kao što je gorepomenuto, oni su aktuelni šampioni svoje zemlje, dok su takođe i iz Lige Evrope ispali tek u poslednjem kolu i tako što je njihov igrač promašio jedanaesterac u poslednjem minutu.

Tokom proteklog vikenda, Legija je pretrpela poraz od Visla Ploka i pala je na poslednje mesto, a to je "kap koja je prelila čašu" kod navijača ovog kluba. Naime, oni su posle meča pratili autobus kluba, da bi čim je isti stao ušli u njega i počeli su da "sprovode pravdu" tako što su tukli fudbalere.

- Nervozni navijači Legije su pratili trenera i igrače koji su se uputili u Trening centar. Tamo su upali u autobus, izazvali su svađu i započeli su tuču sa fudbalerima. Ipak, policija je brzo reagovala, te su povređena samo dva igrača ovog kluba - napisao je jedan od sportskih novinara iz Poljske na svom Tviter nalogu.

Na svu sreću, srpski reprezentativac, Filip Mladenović, nije bio deo tima koji je zaigrao protiv Visle Plok, pa zbog toga nije bio ni u autobusu sa ostalim saigračima.

Video: Haos na tribinama: Poljski huligani se tukli sa policijom, palili baklje usred Engleske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    13. decembar 2021 | 08:40

    Tako i treba. Koliko su placeni, pa jos izigravaju zvezde.

  • Milenko

    13. decembar 2021 | 10:16

    Odma da se pošalje Gobelja ,Dioni i Živković da ,,pomognu" oko opstanka ,naravno bez bilo kakve novčane naknade!!!!!!

  • Nn

    13. decembar 2021 | 08:34

    Terzicu pokazi da si sposoban i dovodi ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA